Beek TV is een initiatief van Stichting CAS Hilvarenbeek.

Begin jaren 1990 ontstond er op het kabel tv netwerk van de CAS een experimenteel TV kanaal. Hierop werden voor die tijd heel innovatief meer dan 200 foto’s getoond van oud Hilvarenbeek die de CAS abonnees konden ontvangen en zien op hun TV. Jaren lang waren dezelfde foto’s te zien, en af en toe een video van oud Hilvarenbeek of de nieuwjaarsgroeten. Deze video’s werden aangeleverd door dorps genoten.

Rond 2004 werden er met enige regelmaat video’s en ander beeld materiaal getoond, alles in het teken van Hilvarenbeek ( Beek in het Bikse dialect).

Onze doelstelling

Doelstelling van Beek TV is dat iedereen zijn video’s op Beek TV mag aanbieden. Zo is ook de samenwerking ontstaan met Beek in beeld en met Sint Petrus kerk. Met name de samen werking met de Sint Petrus kerk is uniek om dat live de kerkdienst vanuit de Sint Petrus kerk wordt uitgezonden. Beek in beeld biedt met enige regelmaat video’s aan maar ook andere initiatieven zenden hun video’s uit op Beek TV.

Over BeekTV

Beek TV wordt geheel vrijwillig en kosteloos geproduceerd. Maar wel met de kennis en kunde van een professionele organisatie.

Wil je je  content op Beek TV aanbieden, mail dan naar info@beektv.nl. Voorwaarden is dat wel over de gemeente Hilvarenbeek moet gaan.

Beek TV zendt uit op digitaal kanaal 12 van Caiway. De ambitie van Beek TV is dat iedereen in de gemeente Hilvarenbeek Beek TV kan ontvangen bij alle aanbieders  (en niet alleen Caiway) die actief zijn in de gemeente Hilvarenbeek.